SZOLGÁLTATÁSOK

 

Mozgásszervi rehabilitáció

Számos akut és krónikus fájdalmat okozó kórkép fordul elő napjainkban.

– Ez lehet ortopédiai eredetű veleszületett gerincferdülés, vagy később kialakult hanyag tartás, a rossz terhelésből adódó ízületi kopások.

– A reumás megbetegedések ízületi fájdalmakat, azok instabilitását és mozgásbeszűkülését okozhatják, valamint a társuló deformitások nehezíthetik a mozgást.

– A hirtelen kialakult traumás eredetű sérülések , húzódások, szakadások, törések, amelyekből a felépülés szakszerűen felépített gyógytornát igényel.

– És egyéb akár elhúzódó jellegű  ízületi, izom és mozgásszervi panaszok tartoznak ide, amelyek kezelésében segítséget nyújthatunk. (pl.: teniszkönyök, golfkönyök, sarokfájdalom)

– Műtétek előtti és utáni állapotokban is kiemelt jelentősége van az időben elkezdett gyógytornának, rehabilitációnak.

  Neuro gyógytorna

  Számos idegrendszeri kórkép esetében kiemelkedő szerepe van az adott állapot szintjének fenntartása vagy fejlesztése érdekében végzett gyógytornának. Egyes központi idegrendszeri betegségnél (pl.: Stroke, Sclerosis multiplex és Parkinson-kór/-szindróma) a prognózistól függetlenül elengedhetetlen a mozgásterápia.

  Nyirokmasszázs

  Általános egészségi állapotunkhoz nagyban hozzájárul az egészséges immunrendszer megléte, és az ehhez szorosan kapcsolódó megfelelő működésű nyirokkeringés.
  A nyirokrendszerünk, testünk azon része, amely megküzd a kórókozókkal, idegentestekkel és a szervezet öntámadó alkototóelemeivel (daganatok), mindemellett védelmet biztosít.

  nyirokmasszázs
  schroth terápia

  Schroth terápia

  A Schroth 3D scoliosis terápia a gerincferdüléssel rendelkező páciensek kezelésére alkalmazott célirányos terápiarendszer.

  sportrehabilitáció

  Sportrehabilitáció

  Az élsport, a hobbi sportok, vagy a mindennapi élet területén szinte mindig kialakulhatnak olyan sportsérülések, melyek precíz, pontos sportrehabilitációt igényelnek.

  manuális kezelés

  Manuális kezelések

  Hatékony kiegészítő kezelésként szolgálhatnak mozgásszervi probléma esetén a kézzel vagy eszköz segítségével végzett különböző ízületi- és lágyrész mobilizációs technikák.

  házi torna

  Házi gyógytorna, idősgondozás

  Amennyiben kényelmesebbnek vagy biztonságosabbnak érzi, lehetőség van otthonában tornázni, legyen az Veszprémben vagy annak 15 km-es körzetében. Használhatja saját eszközeit, illetve szükség esetén mi is biztosítjuk eszközeinket.

  Házi gyógytorna, idősgondozás

  Amennyiben kényelmesebbnek vagy biztonságosabbnak érzi, lehetőség van otthonában tornázni, legyen az Veszprémben vagy annak 15 km-es körzetében. Használhatja saját eszközeit, illetve szükség esetén mi is biztosítjuk eszközeinket.

  házi torna

  Egyéb szolgáltatásaink

  Lépjen kapcsolatba velünk

  Kérdése vagy problémája van, forduljon hozzánk bizalommal!

   +36 30 193-5802

   8200 Veszprém, Templom utca 9.

   vanderlich.mozgascentrum@gmail.com

   Adatkezelési tájékoztató

   Rendeld meg az otthoni gyógytorna gyakorlatot most 20% kedvezménnyel

   X