GYÓGYTORNA SZOLGÁLTATÁSOK

Milyen gyógytorna kezelések vannak?

 

Mozgásszervi rehabilitáció

Számos akut és krónikus fájdalmat okozó kórkép fordul elő napjainkban.

– Ez lehet ortopédiai eredetű veleszületett gerincferdülés, vagy később kialakult hanyag tartás, a rossz terhelésből adódó ízületi kopások.

– A reumás megbetegedések ízületi fájdalmakat, azok instabilitását és mozgásbeszűkülését okozhatják, valamint a társuló deformitások nehezíthetik a mozgást.

– A hirtelen kialakult traumás eredetű sérülések, húzódások, szakadások, törések, amelyekből a felépülés szakszerűen felépített gyógytornát igényel.

 

  Neurológiai gyógytorna

  Számos idegrendszeri kórkép esetében kiemelkedő szerepe van az adott állapot szintjének fenntartása vagy fejlesztése érdekében végzett gyógytornának. Egyes központi idegrendszeri betegségnél (pl.: Stroke, Sclerosis multiplex és Parkinson-kór/-szindróma) a prognózistól függetlenül elengedhetetlen a mozgásterápia, akár házi betegellátás keretében is.

  Nyirokmasszázs

  Általános egészségi állapotunkhoz nagyban hozzájárul az egészséges immunrendszer megléte, és az ehhez szorosan kapcsolódó megfelelő működésű nyirokkeringés.
  A nyirokrendszerünk, testünk azon része, amely megküzd a kórókozókkal, idegentestekkel és a szervezet öntámadó alkototóelemeivel (daganatok), mindemellett védelmet biztosít.

  nyirokmasszázs
  schroth terápia

  Schroth terápia

  A Schroth 3D scoliosis terápia a gerincferdüléssel rendelkező páciensek kezelésére alkalmazott célirányos terápiarendszer.

  sportrehabilitáció

  Sportrehabilitáció

  Az élsport, a hobbi sportok, vagy a mindennapi élet területén szinte mindig kialakulhatnak olyan sportsérülések, melyek precíz, pontos sportrehabilitációt igényelnek.

  manuális kezelés

  Lágyrész mobilizációs kezelések

  Hatékony kiegészítő kezelésként szolgálhatnak mozgásszervi probléma esetén a kézzel vagy eszköz segítségével végzett különböző ízületi- és lágyrész mobilizációs technikák.

  házi torna

  Házi gyógytorna, betegellátás, idősgondozás

  Amennyiben kényelmesebbnek vagy biztonságosabbnak érzi, lehetőség van otthonában tornázni, legyen az Veszprémben vagy annak 15 km-es körzetében. Használhatja saját eszközeit, illetve szükség esetén mi is biztosítjuk eszközeinket.

  Házi gyógytorna, betegellátás, idősgondozás

  Amennyiben kényelmesebbnek vagy biztonságosabbnak érzi, lehetőség van otthonában tornázni, legyen az Veszprémben vagy annak 15 km-es körzetében. Használhatja saját eszközeit, illetve szükség esetén mi is biztosítjuk eszközeinket.

  házi torna

  Egyéb gyógytorna kezelések

  Kérdése, vagy panasza van, forduljon hozzánk bizalommal!

  A szakorvosi hátteret a Vanderlich Egészségcentrum szakrendelései adják.

  Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, a gyógyulni és mozogni vágyókat!

  Lépjen kapcsolatba velünk

  Kérdése vagy problémája van, forduljon hozzánk bizalommal!

   +36 30 193-5802

   8200 Veszprém, Templom utca 9.

   vanderlich.mozgascentrum@gmail.com

   Adatkezelési tájékoztató

   VÁR RÁD EGY INGYENES GYAKORLATSOR

   X