GYÓGYTORNA SZOLGÁLTATÁSOK

Milyen gyógytorna kezelések vannak?

 

Mozgásszervi rehabilitáció

Számos akut és krónikus fájdalmat okozó kórkép fordul elő napjainkban.

– Ez lehet ortopédiai eredetű veleszületett gerincferdülés, vagy később kialakult hanyag tartás, a rossz terhelésből adódó ízületi kopások.

– A reumás megbetegedések ízületi fájdalmakat, azok instabilitását és mozgásbeszűkülését okozhatják, valamint a társuló deformitások nehezíthetik a mozgást.

– A hirtelen kialakult traumás eredetű sérülések, húzódások, szakadások, törések, amelyekből a felépülés szakszerűen felépített gyógytornát igényel.

 

  Neurológiai gyógytorna

  Számos idegrendszeri kórkép esetében kiemelkedő szerepe van az adott állapot szintjének fenntartása vagy fejlesztése érdekében végzett gyógytornának. Egyes központi idegrendszeri betegségnél (pl.: Stroke, Sclerosis multiplex és Parkinson-kór/-szindróma) a prognózistól függetlenül elengedhetetlen a mozgásterápia, akár házi betegellátás keretében is.

  Nyirokmasszázs

  Általános egészségi állapotunkhoz nagyban hozzájárul az egészséges immunrendszer megléte, és az ehhez szorosan kapcsolódó megfelelő működésű nyirokkeringés.
  A nyirokrendszerünk, testünk azon része, amely megküzd a kórókozókkal, idegentestekkel és a szervezet öntámadó alkototóelemeivel (daganatok), mindemellett védelmet biztosít.

  nyirokmasszázs
  manuális terápia

  Lágyrész mobilizációs kezelések

  Hatékony kiegészítő kezelésként szolgálhatnak mozgásszervi probléma esetén a kézzel vagy eszköz segítségével végzett különböző ízületi- és lágyrész mobilizációs technikák.

  sportserulesek-gyogytorna

  Sportrehabilitáció

  Az élsport, a hobbi sportok, vagy a mindennapi élet területén szinte mindig kialakulhatnak olyan sportsérülések, melyek precíz, pontos sportrehabilitációt igényelnek.

  dorn terapia

  Dorn terápia 

  A Dorn módszer az egész testet átkezelő, kellemes manuális rásegítéssel végzett terápia, amiben a páciens maga is részt vesz a gyógyulás folyamatában.

  Total-Relax Stresszkezelő csomag (90 perc)

  Fedezd fel a Total-Relax Stresszkezelő Csomagot, amely összehangolja a Breuss masszázs, relaxáció, Vagus ideg kezelés és Dorn terápia erejét. Ha szeretnél búcsút mondani a mindennapi stressznek, ne hagyd ki ezt a lenyűgöző lehetőséget!

  A CSOMAG TARTALMA:

  • Breuss masszázs
  • Dorn terápia
  • Vagus ideg kezelése
  • Relaxáció

  Ajánlott stresszes, rohanó életmódot élőknek, akik szeretnének ellazulni és jól érezni magukat a bőrükben.

   

  A csomag összeállítása az egyéni igényeknek és a test válaszreakcióinak függvényében változhat.

  fitmummy

  Fitmummy szülés utáni regenerációs program

  Egy olyan szülés utáni komplex, 3 lépcsős rehabilitációs program, mely teljesen az anyuka egyéni állapotára és céljaira van szabva. Ezáltal segítünk, hogy az újdonsült anyuka minél hamarabb, biztonsággal el tudja látni hétköznapi feladatait, és minél hamarabb tudjon visszatérni korábbi aktív életéhez, vagy akár a sportoláshoz.

  Házi gyógytorna, betegellátás, idősgondozás

  Amennyiben kényelmesebbnek vagy biztonságosabbnak érzi, lehetőség van otthonában tornázni, legyen az Veszprémben vagy annak 15 km-es körzetében. Használhatja saját eszközeit, illetve szükség esetén mi is biztosítjuk eszközeinket.

  házi torna

  Kérdése, vagy panasza van, forduljon hozzánk bizalommal!

  A szakorvosi hátteret a Vanderlich Egészségcentrum szakrendelései adják.

  Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, a gyógyulni és mozogni vágyókat!

  Lépjen kapcsolatba velünk

  Kérdése vagy problémája van, forduljon hozzánk bizalommal!

   +36 30 193-5802

   8200 Veszprém, Templom utca 9.

   vanderlich.mozgascentrum@gmail.com

   Adatkezelési tájékoztató

   VÁR RÁD EGY INGYENES GYAKORLATSOR

   X