Otthoni gyakorlatok

 

Hogy néznek ki a gyakorlatok?

otthoni gyakorlatok gyógytornához

A gyakorlati anyag az eddigi tanulmányaim és személyes tapasztalataim által összeállított feladatokat tartalmazza, amelyet mindenki a saját felelősségére végez, és sosem helyettesíti a gyógytornász személyét.

Amennyiben Ön bizonytalan a gyakorlatanyaggal vagy egyes gyakorlatokkal kapcsolatban, mindenképp keressen fel személyes konzultáció céljából.

Végezze a gyakorlatsort legalább heti 3-4x, 4-12 héten át, amely alatt már érezhető változást fog tapasztalni a szöveti feszülések tekintetében. Amennyiben panaszai nem javulnak, mindenképp keressen fel szakembert a panaszok részletes feltérképezése céljából. A gyakorlatok célja a rugalmasabb, lazább szövetek, könnyedebb mozgás és fájdalommentesebb mindennapok.

A gyakorlati anyag lemásolása és terjesztése megvásárlás után nem engedélyezett.

A gyakorlatokat csak saját felelősségre, saját egészségi állapotának és az ajánlásoknak/javaslatoknak megfelelően végezze. A leírt torna csupán egy iránymutatás, és soha nem helyettesíti a gyógytornász személyét. Amennyiben nem biztos abban, hogy az Ön állapotának megfelelő-e az adott gyakorlat, kérjen online konzultációt!

Rendeld meg te is és szabadulj meg a fájdalomtól!

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdése vagy problémája van, forduljon hozzánk bizalommal!

  +36 30 193-5802

  8200 Veszprém, Templom utca 9.

  vanderlich.mozgascentrum@gmail.com

  Adatvédelmi tájékoztató

  Rendeld meg az otthoni gyógytorna gyakorlatot most 20% kedvezménnyel

  X